MC-opplæring 2021

A1 Trafikkskole

MC-opplæring 2021

Vi fortsetter å tilby mc-opplæring i 2021!

Vi har nå åpnet for påmelding til grunnkurs som er obligatorisk for alle mc-klasser (A1, A2 og A). Kurset foregår i klasserom og oppstart vil være i april.

Du finner påmeldingsinfo i kursoversikten.

Elevene vil også kommende sesong måtte belage seg på å avlegge praktisk førerprøve i Harstad. I tillegg må det påregnes at deler av opplæringen gjennomføres i Harstad, f.eks. banekurs på A og A2. Vi vil på best mulig måte tilrettelegge for et godt faglig opplegg og ei god organisering av opplæringen.

Vi ønsker deg velkommen som eleven hos oss på motorsykkel i 2021!

Ta kontakt

Messenger

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker a1trafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at A1 Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn